Betaalmethodes

Betaalmethodes

De volgende betalingsmethodes zijn mogelijk

iDeal (Nederland)

Indien u uw bestelling heeft afgerond, kunt u direct uw betaling met internetbankieren overmaken. Kies hiervoor uw bank en volg de aanwijzingen op het scherm. Uw betaling wordt met iDeal direct en veilig verwerkt
 

Vooruitbetaling (Nederland)

Indien uw bestelling gedaan is, kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar:

Rembours (Nederland)

Let op! Aan het betalen onder rembours zijn extra kosten verbonden.

Outledtl.nl  biedt onze klanten om bestellingen onder rembours te ontvangen en te betalen. Dit is een methode die enkele voordelen als wel nadelen kent. Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neem (dit is het bedrag van uw bestelling plus portokosten van € 15,95 bij pakketgewichten van 0 t/m 10 kg en € 20,20 bij pakketgewichten van 10 t/m 30 kg).

• Het voordeel van rembours is dat u pas betaald zodra u uw bestelling in ontvangst neemt.

Voor meer informatie betreffende service en kosten onder rembours verwijzen wij u naar de website van onze bezorgdienst PostNL.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat bij niet aangenomen rembourszendingen, zendingen die niet worden opgehaald of geretourneerd u de verzendkosten (alsnog) dient te voldoen.Buitenland

Indien uw bestelling gedaan is, kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar (zie factuur): Bij betaling vanuit buitenland dient gebruik gemaakt te worden van het IBAN/BIC-nummer, zodat geen extra kosten voor een buitenland-overboeking gedeeld hoeven worden.

De transferkosten voor het overmaken vanuit het buitenland zijn geheel voor rekening van de klant en niet voor Outledtl.nl
De betaling dient voor verzending te geschieden, aangezien rembours zendingen niet mogelijk zijn naar het buitenland.

PayPal (Wereldwijd)

Een veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

Mister Cash 

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.